Manita-emlékpóló az Eurobarça Shopban!

Limitált kiadás

Az FC Barcelona vasárnap este 5-1 arányban legyőzte a Real Madridot, ezzel pedig történelmi tettet hajtott végre, hiszen nem sűrűn fordul elő, hogy az ősi riválist ilyen arányú vereséggel küldje haza a  katalán gárda. Egészen pontosan 1954-ben, azaz 64 éve (!) volt rá példa legutóbb. 

Szeretnél tehát egy olyan pólót, amivel örökre emléket állíthatsz az 5-1-es sikernek? Vagy egyszerűen csak egy olyan pólót akarsz, amivel megfricskázhatod a Madridos haverokat a legközelebbi meccsnézéskor? Esetleg csak szimplán büszke vagy rá, hogy a kedvenc csapatod, az FC Barcelona az elmúlt évtizedben immáron 3. alkalommal (!) rúg legalább öt gólt a legnagyobb riválisának? Akkor a ‘Manita – Barcelona-Madrid: 5-1’ pólót pontosan neked készítettük!

Fontos információ, hogy az emlékpóló limitált mennyiségben kerül legyártásra, vagyis aki nem szeretne lemaradni a portékáról, annak érdemes minél előbb lecsapnia a mérkőzés helyszínét, időpontját, eredményét, gólszerzőit, valamint Piqué legendássá vált ‘adj egy ötöst’ ünneplését tartalmazó pólóra! 

Minden további információt megtaláltok a képre kattintva a póló aloldalán, mely 5.490 HUF-ért vásárolható meg az Eurobarça Shop kínálatából.