Suárez megkapta az engedélyt a játékra

Az FC Barcelona uruguayi csatára, Luis Suárez január közepén esett át egy térdműtéten, ami 4-5 hónapos rehabilitációt igényelt, és most jött el az a pillanat, hogy megkapta az engedélyt az orvosoktól a játékra.

Luis Suárez készen áll a játékra. 147 nap telt el a térdműtéte óta, ennyit kellett várnia arra, hogy megkapja az engedélyt a klub orvosaitól a játékra. Jövő héten szombaton a Mallorca ellen így minden bizonnyal újra ott láthatjuk a Barça kezdőcsapatában az uruguayi játékost.

Suárez térdét még január 12-én műtötték meg, miután az Atlético Madrid elleni Spanyol Szuperkupa elődöntője után fájlalta a térdét. Csaknem öt hónap telt el azóta, de immáron készen áll a játékra a szezon hátralévő részében. Ez jó hír Quique Setién edzőnek, mert Dembélé sérülése miatt csak Messi és Griezmann volt bevethető támadó az első csapatból.

Hozzájuk csatlakozik most már Suárez is, és természetesen ott lesz majd a keretben Ansu Fati is, aki az Ifi A csapatból lett felhívva még az ősszel, és azóta csaknem teljes értékű játékosnak számít az első csapatban.