Messi valóban mindent belead: szabadnapon is edz

Csütörtökön nem volt edzése a Barcelonának, a játékosok szabadnapot kaptak, hogy kicsit rápihenjenek a szombati első barátságos mérkőzésre az előszezonban. Lionel Messi azonban ugyanúgy elment dolgozni, mintha lett volna edzésnap.

Pedig egy héttel ezelőtt még úgy állt minden, hogy Messi távozni fog a Barcelonából, azonban a vita vége az lett, hogy az argentin nem akart jogi harcba keveredni a klubjával, és legalább még egy évig a maradás mellett döntött.

Messi hétfőn edzett először, onnantól a csapattal együtt készül, és ezt olyannyira komolyan veszi, hogy elsőként is érkezett az első edzésére. Szerdán dupla edzése is volt a Barcelonának, ezek közül a másodikat tudatosan kihagyta, mert még hiányzott az ehhez a szükséges edzettségi állapota, de cserébe csütörtökön egyedül is edzett, amikor a többiek pihentek.

Pénteken újra lesz edzése a Barçának, majd szombaton következik az első előkészületi mérkőzés a Nástic de Tarragona ellen. Ezen Messi várhatóan még nem fog játszani, vagy ha igen, akkor csak keveset lesz pályán.

fc barcelona maszk