A Barça bemutatta az új második számú szerelését a következő szezonra – Griezmann nélkül

Az FC Barcelona bemutatta a második számú szerelését a 2021/22-es szezonra, amelynek dizájnja a nők szerepvállalásának támogatását hivatott kifejezni. Érdekes módon az új mez bemutató videójában nem szerepel Griezmann, pedig készült róla kép vendég mezben. Ez is arra utalhat, hogy a francia támadó hamarosan visszatérhet majd az Atlético Madridhoz, a Barçához pedig Saúl érkezhet.

Griezmann-Saúl: a csere egyre inkább lehetséges

 

A Barcelona a mez és a rövidnadrág fő színének a lilát választotta, amely a nemek közötti egyenlőségért folytatott küzdelemhez kapcsolódik. A kék és a piros színt viszont megtartották, ez a szerelés oldalain látható.

A Barça idén emlékezik meg annak a mérkőzésnek az 50. évfordulójáról, amelyet 1970. december 25-én játszott a Camp Nouban a női csapat, a Barcelona City Selection, amely a mai női csapat elődjének tekinthető. Ez az összecsapás azért is nagyon fontos a klub történetében, mert ekkor lépett pályára először a női együttes a Camp Nouban. Az új szerelés bemutatásáról szóló kampányban olyan játékosok is jelen voltak, mint Pilar Gazulla, Consuelo Pérez és Lolita Ortiz, akik részt is vettek ezen a jeles eseményen játékosként.

Pár kép az új szerelésről:

***

Otthonra, munkába, sportoláshoz, hidegben, melegben – mindenre gondoltunk, hogy bárhol tudj egyet frissíteni a Barçás kulacsodból!

fc barcelona hivatalos szurkolói termékek eurobarca shop polo sapka kulacs parna kabát