„De Ligt? Az ő neve is ott van az asztalon”

Inkább a saját sikerekről beszél, mint a Madridról

A Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu a SER Catalunya rádió egyik műsorában adott interjút, és természetesen kérdezték a Real Madridról, a videóbíróról, de a triplázásról, a Messi utáni Barçáról is esett szó.

Real Madrid-Ajax

„Láttam a meccset, egy erős ellenféllel kevesebb van már a Bajnokok Ligájában.”

A Madrid „fekete hete”

„Több ez, mint fekete hét, a sport világa bonyolult. Én viszont inkább a Barça győzelmeit dicsérném, amit 2004 óta változó kerettel értünk el. Inkább a Barça sikereiről szeretek beszélek, mint mások szerencsétlenségéről.”

De Ligt

„De Ligt neve felmerült, mint potenciális erősítés. Figyeljük a teljesítményét, de az esetleges leigazolását márciustól kezdve fogjuk megtárgyalni, mert most márciustól tervezzük az új szezont. Ha mellette döntünk, akkor is nehéz lesz megszerezni őt, sok kérője akad.”

Frenkie nyilatkozata

„Beszéltünk Frenkie-vel és elmondtuk neki, hogy a Barça egyik fő célkitűzése mindig a Real kiejtése.”

VAR

„Hozzá kell szokjunk ehhez az új technikához, ugyanúgy, mint a játékvezetőknek.”

Triplázás

„Természetesen a triplázás célunk, de sok van még a szezon végéig, viszont látom a játékosokon, az edzőkön és mindenkin a motiváltságot. Laporta hagyatéka? Az elnököknek van némi hatása, de nagyszerű játékosaink és edzőink voltak és vannak, akik nagyszerű eredményeket érnek el.”

Rosell

„Óvadék nélkül engedték ki, az ügyvédeivel azonban folytatnia kell még az ártatlanságának a bebizonyítását. Fiatal korunk óta ismerjük egymást, remélem hamarosan kiderül az igazság és bebizonyítja ártatlanságát.”

 Ellenőrzések

„A cégem és én is átestünk adóellenőrzésen, de az igazgatótanács tagjait is átvilágították az utóbbi években. A megörökölt cégeimet is vizsgálták, mióta a Barça elnöke vagyok, de nem panaszkodom ezek miatt.”

Neymar jövője

„Az érte kapott pénzből fiatal játékosokra, mint Dembélére esett a választásunk. Ő véleményem szerint jobb, mint Neymar. Örülök, hogy a Barcelona keretéhez tartozik.”

A Barça Messi után

„Jelen pillanatban nem tudjuk elképzelni, de fel kell készüljünk, hogy egy más Barcelona lesz. Új, fiatal tehetségek után kell nézzünk, de Messi szerződése 2021-ig szól és szeretnénk vele még hosszabbítani.”

A következő Xavi, Iniesta, Puyol

„Nagyon nehéz ilyen kvalitású játékosokat találni, de vannak játékosok, akikben megvan a lehetőség.”

A La Masía teljesítménye

„Nem esett vissza, de nagyon nehéz bekerülni az első csapatba.”

Piqué nyilatkozata

„Ugyanezt elmondtam én is korábban. Némi aggodalommal nézek egyes döntésekre. Vannak dolgok, amit másképp látunk mi, akik Katalóniában élünk, mint azok, akik máshol.”

Kivételesen puha, 100% organikus pamut alapanyag, három választható szín, és egy egyedi minta, ami mindig aktuális marad! Rendelj most!