Rakitic: „De Jong nem az én posztomra jön, az már foglalt…”

A horvát szerint Ernesto Valverde a lehető legjobb edző a Barcelona kispadjára

Ivan Rakitic mélyinterjút adott az ‘El Mundo Deportivo’ katalán sportnapilapnak, melyben ismét hangsúlyozta, hogy maradni akar Katalóniában a nyáron. A középpályás számos aktualitást érintett, üzent az érkező Frenkie de Jongnak, valamint kifejtette a véleményét az edzőkérdésről is. A legfontosabb részleteket közöljük.

 

 

„Újra meg akarom nyerni a Bajnokok Ligáját a Barcelonával. Három évig még ide köt a szerződésem, a családommal boldogok vagyunk itt.”

Valverdének maradnia kellene

„A vezetőedző, illetve a szakmai stábjának a munkája fantasztikus. Az, hogy egy ilyen edzőnk van, szenzációs dolog, az elnök szavai pedig megnyugtatóak. Ő a tökéletes edző a számunkra.”

Üzent De Jongnak

„Minden jó játékost szívesen fogadunk a Barçában. Ugyanakkor mindenkinek megvan a helye. Meg vagyok győződve arról, hogy nem az én helyemre fog érkezni. Az ugyanis már foglalt. Maximálisan tisztelem, és a legjobbakat kívánom neki. Ráadásul másik poszton játszik, nem az enyémen, szóval nem értem, miért hozzák velem összefüggésbe. Az Ajaxban és a válogatottban is egy másik pozícióban futballozik. Örülök, hogy leigazoltuk. Remélem, hogy jól érzi magát Barcelonában (De Jong a napokban a barátnőjével már Barcelonában van – a szerk.). Élvezze ki ezeket a napokat, és innen is üdvözlöm őt.”

Griezmann

Ha végül ide igazol, akkor kezet rázok vele, mert nem lehetett könnyű, hogy előbb a maradás, majd idén pedig a távozás mellett döntött. Ez megsüvegelendő. Egyébként az összes kiváló játékost tárt karokkal várjuk Barcelonában.”

Sportoláshoz, az iskolába vagy egyszerűen a mindennapokhoz kell egy könnyen hordozható táska? Megkerestük a legjobb minőségű alapanyagot, és erre terveztünk! Válassz a színek és a minták közül!