„Nagyon boldog vagyok Barcelonában, szeretném itt folytatni”

Arturo Vidal élő Instagram videóbeszélgetésen vett részt, ahol Mario Velasco újságíró kérdéseire válaszolt. A chilei középpályás elmondta, hogy nagyon jól érzi magát Barcelonában, mesélt a mostani, otthon töltött időszakról és arról is, hogy milyen érzés volt visszatérni az edzőközpontba is ismét a csapattal edzeni.

„A karantén időszaka nehéz volt, hosszú ideig voltunk bezárva, hosszú ideig nem láthattam a gyerekeimet, pedig itt laknak néhány kilométerre tőlem. Próbáljuk betartani a szabályozásokat, ahogy azt kell, most ehhez kell igazítsuk a napjainkat, ugyanis ez a járvány nem játék.”


Az utóbbi időben több pletyka is napvilágot látott miszerint a chilei nem boldog Katalóniában, Vidal azonban tiszta vizet öntött a pohárba: „Nagyon boldog vagyok Barcelonában, rendkívül jól érzem magam és természetesen szeretném itt folytatni. Felkészültebb vagyok, mint valaha, nagyon jó a csapatunk és jó barátaim vannak az öltözőben.”


A fizikai állapotát és felkészültségét firtató kérdésre elmondta: „fizikálisan nagyon jól érzem magam, ennél jobb formában sosem voltam, ugyanis korábban soha nem volt ennyi időm készülni, edzeni. Az edzőimmel készítettünk egy tervet, hogy minél tovább tudjak a legmagasabb szinten játszani. Készen állok a bajnokság és a Bajnokok Ligája folytatására. A ligában első helyen állunk, a BL-ben pedig hátra van még a Napoli elleni visszavágó, megvan az esélyünk a továbbjutásra és a végső győzelemre is. Amikor folytatódnak a sorozatok a maximumot kell nyújtsuk, hogy a lehető legjobb eredményt érhessük el.”


Vidal az edzésekkel kapcsolatban elmondta, hogy „az elején nagy furcsa volt, hogy mindenki az előre kijelölt helyén tudott csak mozogni, de már nagyon vissza akartunk térni az edzőközpontba, amikor pedig labdához érhettünk annak jobban örültünk, mint egy kisgyerek. Most 10 fős csoportokban edzünk, labdás gyakorlatokat végzünk, megy a rondo és nagyon boldogok vagyunk.”

Vidal arra a kérdésre, hogy hogyan teltek a napjai kényszerpihenő alatt elmondta, hogy rengeteget edzett és elmondása szerint nincs film, amit nem látott már legalább egyszer: „megpróbáltam naponta kétszer edzeni. 8 körül keltem 2-3 órát edzettem majd ebédeltem és sorozatot néztem. A Vikingeket kétszer is végignéztem, gyakorlatilag nincs már film, amit nézni tudnék, már mindent láttam. Ebéd után pihentem, a családommal voltam majd következett a második edzés. Utána vacsora, megint egy kis film vagy sorozatnézés aztán alvás.”

Megérkezett a Camp Nou 3D puzzle prémium változata nagy méretben, LED-es stadionvilágítással. Korlátozott készlet, csapj le rá amíg van!