„Mindenki éhes a sikerre”

Az FC Barcelona chilei játékosa, Arturo Vidal adott egy rövid interjút a klub munkatársainak. A dél-amerikai középpályás elmondta, rendkívül boldog, hogy visszatértek az edzések, és az egész csapat éhes a sikerre.

Újra edzésben

„Nagyon örültem, hogy visszatértek az edzések, elég hosszú volt a két hónap karantén. Sokkal jobb, amikor a csapattársakkal vagy a pályán, nagyon élvezem. Újra edzünk, és elég jól teljesítünk, de az előttünk álló néhány hónap rendkívül fontos.”

„Nagyon jó volt visszatérni azok után, ami történt. A csapattársakkal nagyon örültünk egymásnak, és a karantén alatt sokat beszélgettünk, vajon valamelyikünk elkapta-e a vírust.”

A csapat

„Nagyon fontos számunkra, hogy Luis és a többi sérült játékos felépüljön, mert két intenzív hónap lesz, rövid idő leforgása alatt sok meccsel. 100%-ot kell adnunk a bajnokságban és a BL-ben.”

„Tudom, hogy az összes játékos jól van, és mindenki éhes a sikerre. Mindannyian jó fizikai állapotban tértünk vissza az edzésekhez, mert otthon jól felkészültünk. Még nem lehet együtt a csapat, de remélhetőleg hamarosan ez megváltozik.”

Játék szurkolók nélkül

„Szeretek kapcsolatba lépni a szurkolókkal. Jó érzés, lelkes és boldog leszek tőle, de alkalmazkodnunk kell és ki kell használnunk minden edzést, hogy elérjük a céljainkat.”

A bajnokság

„Ez a 11 meccs 11 döntő lesz, mindannyian tisztában vagyunk ezzel, nagyon nehéz lesz. Bíznunk kell saját magunkban, csak a győzelemre kell gondolnunk, és jól kell játszanunk.”

Sorozatban a 9. bajnoki cím

„Az egy álom lenne, ha egymás után kilenc bajnokságot nyernék, mert ennyi címet nyerni nagyon nehéz. Még mindig jól érzem magam, folytatom a harcot a trófeák megnyeréséért. A történelemben kevés játékosnak sikerült ez, büszke vagyok rá. Remélem, hogy megnyerem a kilencediket a Barçával.”