Bori Fati: „Aki elhagyja a Barçát, később vissza akar térni”

Ansu édesapja elmondta, hogy a fia és az egész család nagyon boldog Barcelonában

Bori Fati, Ansu édesapja interjút adott a Mundo Deportivonak, amiben elmondta, hogy mennyire jól érzik magukat Barcelonában és milyen boldog, hogy a fiatal támadó a Barça első csapatában bizonyíthat. Bori dicsérte a fia csapattársait és hozzátette, hogy nem is gondoltak arra, hogy a Ansu máshol folytassa pályafutását.

Bori Fati, a fiatal támadó édesapja elmondta:

jól érezzük magunkat Barcelonában, Ansu itt az álmát éli meg, mi mást kívánhatnánk?

Ennek ellenére reálisan beszélt a a fiáról és a csapatban betöltött szerepéről

„Ansunak nem kell még kezdőnek lennie. A Barcelonáról beszélünk, nem az Alavésről, a Mallorcáról vagy másik csapatról. A Barcelona egy másik szint és még sok mindent kell tanuljon. A legjobbak között van és minden percben tanul tőlük valamit, amit a későbbiekben kamatoztathat. Nagyon szerencsés a fiam, hogy a világ legjobb játékosai veszik körül és minden egyes játékperc a hasznára válik majd a jövőben.”

Csapattársak

„Griezmann világbajnok és azon kívül is nagyon sok mindent nyert már, Suárez pedig olyan, mint egy nagybácsi, aki szintén rengeteg trófeát szerzett, hogyan hasonlítsuk hozzájuk Ansut? Messiről nem beszélek, mert ő egy másik bolygóról érkezett. Apaként azt kell mondjam, hogy hosszú út vár még a fiamra, hiszen még mindig csak 17 éves. Türelmesnek kell lennie, de nagyon szerencsések vagyunk, hogy Ansu a Barcelona felnőtt csapatában mutathatja meg, hogy mit tud.”

A jövő és a Manchester United

„Nem tudok semmi konkrétat, de én is hallottam róla. Nem aggódom, mert boldogok vagyunk Barcelonában, nem tudom elképzelni magunkat máshol, de az ajánlatról Rodrigót kérdezd. (Rodrigo Messi, Lionel Messi bátyja és Ansu tanácsadója – a szerk) Nagyon jól érezzük magunkat a Barçában és akik elhagyják a klubot később mind vissza akarnak térni. Az egész család jól érzi magát, mindenki culé. Miért akarnánk elmenni innen? Ha boldog vagy valahol nem mész máshova, hanem élvezed és megéled az álmod.”

Bori Fati hozzátette

„Amióta Ansu a Barçánál van, nagyon boldog vagyok, élvezek minden napot. Nem láttam a Real Madrid meccset az utóbbi időszakban, mert mindig a Barça TV-n nézem az ismétléseket.”

És természetesen Messiről is esett néhány szó

„Messi Ansu fociapja, de Leo mindenkinek a fociapja ugyanis nincs hozzá fogható. Ha Messi közelében lehetsz, akkor nagyon boldognak és Istennek hálásnak kell lenned, ugyanis jobb helyen nem lehetnél.”