Giuly kihagyja az Espanyol elleni összecsapást?

fc barcelona

Most, hogy a középpályáról és a hátvédsorból kiestek már játékosok, sorra kerülnek a csatárok is. Ludovic Giuly sérülése folytán elképzelhetõ, hogy az Espanyol elleni mérkõzésen sem léphet pályára.

Újabb listataggal bõvült a Barca sérültjeinek klubja”. Ludovic Giuly a Numancia elleni bajnoki találkozó félidejében kért cserét, majd az csapat orvosainak vizsgálatai után elutazott Franciaországba, ahol a válogatottnál is megerõsítették, combizom sérülése van.

Giuly ma este ér vissza Barcelonába, ahol az orvosok újabb terheléses vizsgálatnak vetik alá a francia szélsõt, majd egy-két napot várnak arra, vajon változik-e negatív irányba a probléma. Amennyiben igen, akkor személyre szabott fizikoterápiás kezelésen kell részt vennie Giulynka, ami 15 napot jelent. Ebben az esetben azonban ki kell hagynia az Espanyol elleni – igen fontos -bajnoki mérkõzést.

Holnap megtörténhet az az eset, hogy a Barca elsõ keretébõl egyetlen játékos sem lesz majd a Perpinya-ban megtartandó, Marseilles elleni mérkõzésen, mivel Belletti is „beteget” jelentett. Neki az achilles-inával van gond, és szintén fizikoterápiás kezelést kap.

Erre már nehéz bármit is mondani, de annyi bizonyos, hogy az új játékosok megszerzése mellett érdemes lenne egy átfogó vizsgálatot végezni, hogy kiderüljön, vajon mi az oka annak, hogy így megtizedelõdik a Barca az idény elején? Hogy is”