Sergio Garciát végleg vinné a Levante

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK

Jelen pillanatban a Levante csapatában csak kölcsönben szerepel a Barcelona tehetséges csatára, Sergio Garcia. A támadó viszont olyan jól kezdte az idényt, hogy az újonc csapat már most szeretné biztosítani, hogy Garcia náluk is marad.

A kérés egyébként konkrétan Bernd Schuster-tõl (a Levante edzõjétõl) származik, aki nagyon meg van elégedve támadója produkciójával. Így a kérését tolmácsolta a Levante elökének, Pedro Villarroel-nek, aki máris lépéseket tett az üzelt megkötése felé. A Barcelona egy évre adta kölcsön Garciát a Levantének, de már most tárgyalhat arról, mi legyen majd a támadóval. A csatár ugyanis valóban jól kezdte az idényt, s az elsõszámú támadóvá vált Schuster csapatában.

Sergio Garcia így tolmácsolta helyzetét: Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy a Levante már most le akar igazolni, alig néhány meccs után. Hogy mi fog történni az nem rajtam múlik. Én most kölcsönben vagyok itt, és jelenleg csak az érdekel, hogy hétrõl- hétre jól teljesítsek a Levantében”

A hírek szerint az U 21-es válogatott támadót a Barca majd 4 millió euróért engedné el, de az egyelõre kérdéses, hogy a Levante elfogadja e ezt az ajánlatot…”