Rijkaard: A Barca mindenhol gyõzni akar

NYILATKOZATOK

Frank Rijkaard, az FC Barcelona mestere elmondta, hogy csapatának mindhárom sorozatban ahol elindult, csak a végsõ gyõzelem lehet a cél.

A Barca filozófiája mindig is a gyõzelemrõl szólt. Minden sorozatban ahol elindulunk, kizárólag a gyõzelem lehet a célkitûzés. Így a Spanyol Kupát is szeretnénk elhódítani, aminek eléréséhez az elsõ lépés a Gramenet elleni mérkõzés.”

A ma esti mérkõzésen a megszokott kezdõcsapatból jó néhány hiányzó lesz. Ronaldinho és Belletti kisebb sérülés miatt, míg az eddig nagyon sokat szerepeltetett Deco pihentetés okán nem lesz ott a kezdõben. A Gramenet éppen a Barca B-vel együtt játszik a Division 2B-ben, ahol már össze is futottak idén, a Barca második csapata magabiztosan gyõzött 1-3-re idegenben.

„Ettõl az eredménytõl nem lehetünk elbizakodottak, bár természetesen ilyen sok alapemberünk hiányában is mi vagyunk a mérkõzés esélyesei. Minden mérkõzés más, a Gramenet játékosai bizonyára nagyon motiváltak lesznek ellenünk, így nem számíthatunk könnyû gyõzelemre.”