Csalódott játékosok

NYILATKOZATOK

A tegnap esti váratlan kupabúcsú után természetesen a szurkolókhoz hasonlóan játékosaink is csalódottak voltak.

Giovanni Van Bronckhorst: Nem játszottunk jól, eleinte képtelenek voltunk helyzeteket kialakítani. A második játékrészben egyre több hosszú indítással próbálkoztunk, amivel már valamivel jobbak is voltunk, de gólig így sem jutottunk. Ezután a hosszabbításban egy kontrából gólt kaptunk, amit nem tudtunk kiegyenlíteni. Nem tehetünk mást, mint gyorsan elfeledjük ezt a kudarcot és a hétvégén a Bilbao ellen javítunk.”

Oleguer Presas: „Nehéz meccsre számítottam, de a kiesésre nem. Egyszerûen nem tudtunk gólt lõni, bár meg voltak a lehetõségek rá. Profik vagyunk ezért el kell fogadnunk, hogy már nincs mit tenni, tovább kell lépnünk és tanulnunk kell ebbõl a vereségbõl.”

Carles Puyol: „Bár nem mondhatni, hogy rosszak voltunk, de nem tudtuk ráerõltetni az akaratunkat a jól szervezett ellenfelünkre. Kiválóan védekeztek és szinte teljesen kivették Xavit és Iniestát a középpályánkról, akik mozgathatták volna támadásainkat. Nem marad más, mint gratulálni a Gramenetnek és a következõ feladatokra összpontosítani erõinket.”

Lionel Messi: „Nagyon csalódott vagyok a vereség és a kiesés miatt. A Gramenet rendkívül fegyelmezett csapatjátéka ellen nem találtuk az ellenszert.”

Végül a mérkõzésen debütáló középhátvéd Damiá is elmondta a találkozóról vegyes érzelmeit: „Természetesen annak hihetetlenül örülök, hogy bemutatkozhattam a Barca felnõttcsapatában, ugyanakkor a kiesés miatt mégsem lehetek felhõtlenül boldog. Ellenfelünk egyértelmûen a hosszabbításra játszott, ami be is jött nekik ezúttal. Amikor néhány hete a Barca B-vel játszottunk és nyertünk ezen a pályán, sokkal nyitottabb meccs volt, két játszó csapattal.”