Játékosaink szerint is remek meccs volt!

NYILATKOZATOK

A Milan elleni, egy gólos hátrányból megnyert Bajnokok Ligája mérkõzés után érthetõen elégedett játékosok nyilatkoztak a Barca részérõl a sajtó képviselõinek.

Márquez: Nagyon boldogok vagyunk, fõleg azért mert egy ilyen erõs ellenfelet gyõztünk le. A csapatszellem továbbra is nagyszerû, ami ma el is nyerte jutalmát, mert kiharcoltuk a három pontot. A cserémen nem lepõdtem meg, gyõzni akartunk, így Larsson személyében egy támadóbb szellemû játékost küldött pályára a mester. Kellett a gyõzelem, így már szinte biztos a továbbjutásunk. Óriási volt a végén látni az örömmámorban úszó lelátót.”

Oleguer: „Remek meccs volt, a közönség fantasztikus hangulatot teremtett. Keményen megdolgoztunk a gyõzelemért, végig irányítottuk a játékot és a Milan vezetõ gólja sem tört össze minket. A gólnál sajnos elszámoltam magamat, és Shevchenko amikor elõnyösebb helyzetbe került, már nem volt mit tenni.”

Eto’o: „Xavi már jó pár meccs óta próbált kiválónál kiválóbb labdákkal kiugratni engem, de eddig mindig közbe jött valami apróság, ami megakadályozta a sikert. Most azonban végre tökéletes volt köztünk az összhang! Azt hiszem az egész csapat megérdemli a gratulációt ezért a teljesítményért.”

Puyol: „Boldog vagyok. Fáradt és boldog. Amikor nyerünk, ennél jobb érzést nem is kívánhat egy sportoló magának. Jól játszottunk Milánóban, és jól játszottunk most is, de most gyõzni is tudtunk! A Milan kontrái életveszélyesek. Fantasztikusan zárják le a területet, és labdaszerzés után villámgyorsan ott vannak az ellenfelük kapujánál. Shevchenko gólja is egy gyors ritmusváltás után esett, azt hiszem ha Oleguer és én jobban koncentrálunk, elkerülhetõ lett volna a gól. De szerencsére ennek nincs igazán jelentõsége, mert vesztes állásból megfordítottuk a mérkõzést. Végig hittünk a gyõzelemben, s míg az olaszok a védekezésre, mi az elsõ perctõl kezdve a gyõzelemre törtünk. A java azonban még csak most jön a szezonnak, tovább kell folytatnunk a kemény munkát. Szeretném megköszönni ezúton is a szurkolóknak a fantasztikus buzdítást, ami mindig segít leküzdeni az elõttünk álló feladatokat.”

Deco: „Csodás este volt, remek meccset játszottunk. Mindig fantasztikus a gyõzelem egy, a Milanhoz hasonló erõsségû csapat ellen. Nem az erõsségem a fejjáték, de ma nagyon közel jártam egy fejes-gólhoz. Jól kezdtünk, mégis az ellenfél szerzett vezetést, ennek ellenére nem adtuk fel, s végül próbálkozásainkat siker koronázta. A várakozás szinte érezhetõ volt a levegõben, szurkolóink nagyon vágyták ezt a sikert. Jó érzés, hogy nem kellett csalódniuk.”