A Barca visszautasította a ‘Betandwin’ ajánlatát

SZPONZORÁCIÓ

Az Internetes fogadásokkal foglalkozó ‘Betandwin’ Bécsben bejelentette, hogy a Barcelona végleg elutasította a társaság szponzori ajánlatát. A fogadóiroda évi 15 millió eurót fizetett volna a katalán klubnak három éven át a mezszponzori szerzõdésért.

Ha az üzlet létrejött volna, a Barcáé lett volna a világ második legnagyobb mezszponzori kontraktusa a Bayern München után. A cég szóvivõje sajtótájékoztatója során elmondta, hogy a Barcelona különbözõ magyarázatok nélkül visszautasította szponzori ajánlatukat.Ennek oka pedig minden bizonnyal az volt, hogy a ‘Betandwin’ más klubbokkal is tárgyalásokba bocsátkozott, s a katalánok ezt nem nézték jó szemmel.

A Barcelona ezzel ismételten megnyitotta a lehetõséget más szponzorok elõtt, hogy megbeszéléseket kezdeményezzenek a klub felé. A hírek szerint két céggel akár azonnal el lehet kezdeni a tárgyalásokat, akik eddig készenlétben álltak. Ugyanakkor könnyen elképzelhetõ, hogy ezek a társaságok kevesebb pénzt adnának a mezeken lévõ reklámfelületért.