Elégedettség és óvatosság a játékosok részérõl

NYILATKOZATOK

Tegnap a Barca fergeteges játékkal legyõzte õsi riválisát, a Real Madridot. A játékosok joggal örülhetnek egy ilyen mérkõzés után, azonban közülük a legtöbben arra figyelmeztettek, hogy a szezon neheze még csak most következik.

Az alábbiakban a játékosok örömittas szavait idézzük:

Carles Puyol: Minden tökéletesen történt. Amikor kiléptünk a hotelbõl, már szurkolók vártak bennünket és felejthetetlen hangulatot teremtettek. Ez nagyon feldobott bennünket. A Madrid egy nagyszerû csapat, kiváló játékosokkal. Úgy játszottunk, mint a szezon eddigi mérkõzésein, vagyis a labdabirtoklásra törekedtünk, és ha elvesztettük azt, azonnal megpróbáltuk visszaszerezni. Most még semmit nem nyertünk, ünnepelni a szezon végén is ráérünk.”

Samuel Eto’o: „Nagyszerû bemutatót tartottunk rengeteg helyzettel. Nagyon élveztem a meccset. Ez nem valami bosszú volt, gyõzni akartunk és ezt meg is valósítottuk. Igazán elégedettek lehetünk, hiszen idén itthon még nem vesztettünk pontot. Az egész csapat remek volt. Puyol úgy védekezett, mintha az élete függött volna tõle, míg Ronaldinho és én más szerepkörben szerepeltünk.”

Ronaldinho: „Jól akartunk játszani, és természetesen gyõzni akartunk. Nem tudtuk, hogy ehhez egy vagy esetleg négy gólra lesz szükségünk, de tudtuk, hogy van esélyünk a gyõzelemre. Folytatjuk tovább a dolgokat a régi kerékvágásban, csak az atmoszféra egy kicsit másabb lesz egy ideig. Még nagyon hosszú út áll elõttünk. Remekül kezdtük a szezont, de továbbra is két lábbal a földön kell maradnunk.”

Juliano Belletti: „A bokámmal minden rendben. A cserémre elõvigyázatosságból került sor, és hát tudják, Damiá is nagyok be akart már jönni,”– mondta nevetve a brazil bekk. „Kicsit szenvedtünk és nagyon keményen dolgoztunk, de tudtuk, hogy ez kell a sikerhez. Jól teljesítettünk 90 percen keresztül, a Madridnak igazán tiszta helyzete nem is volt.”

Damiá: „Ez volt a legszebb dolog, ami valaha is történt velem. Soha nem fogom elfelejteni, hogy pályára léptem a rangadón, és a szurkolók fogadtatása is emlékezetes marad számomra. Nem akarom azt mondani, hogy lesöpörtük õket, de egyértelmûen mi voltunk a jobbak ezen az éjszakán. Tavaly a harmadosztályban kezdtem és az, hogy most itt lehetek a sok munkának és a felém irányuló bizalomnak köszönhetõ.”