Ronaldinho meggyógyult

REHABILITÁCIÓ

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy Ronaldinhonak ágyékizom fájdalmai vannak, s ezért kihagyta a tegnapi edzést. Bár tegnap délután és este rosszabb hírek érkeztek az állapota felõl, ma mégis ismét edzett az irányító.

Tegnap még úgy tûnt komolyan veszélybe kerülhet a középpályás játéka a Real Sociedad ellen, most mégis szerencsére arról tudunk beszámolni, hogy a játékos szinte biztosan pályára léphet majd a Nou Campban. Hiszen bár korábban egymásnak ellentmondó hírek érkeztek a gyógyulás tervezett idõtartamáról, szerencsére Ronnie” tettekkel igazolta, hogy már nincs semmi baja. A játékos ugyan mindkét tegnapi edzést kihagyta, de ma reggel már ismét jelentkezett a La Masia edzõpályáján, ahol a többiekkel együtt teljes edzést végzett. Különösen fontos most ez, hiszen a csapatnak Rijkaard nagyon kemény edzéseket vezényel, mely valószínûleg azért is van, mert a januári idõszakban kevés kötelezettsége van a gárdának.

Mivel a vasárnapi meccset Deco-nak biztosan ki kell hagynia (eltiltás miatt), Ronnie szerepe még fontosabb lesz egy olyan meccsen, ahol nem hibázhat a gránátvörös-kék csapat.”