Mourinho ismételni akar

A PORTUGÁLÉ MARAD A BL?

José Mourinho is készül már nyilatkozataival a jövõ héten szerdán esedékes Barcelona-Chelsea Bajnokok-Ligája nyolcaddöntõre. A portugál tréner elmondta, hogy elsõszámú célja a BL trófea ismételt elnyerése, s ezért elsõ lépésként csapatával a Barcelonát kell kiütnie.

A kékek vezetõedzõje nem gyõzte hangsúlyozni nyilatkozatában, hogy õ már tavaly megnyerte a legrangosabb európai kupát, s idén nem is lehet más célja, csak az ismétlés. E mellett Mourinho immár odaszólt” kicsit Frank Rijkaardnak is, akit edzõként egyelõre nem tart sokra: „Frank Rijkaard játékos pályafutását nem lehet összehasonlítani az én játékos karrieremmel, hiszen az övé fantasztikus, az enyém pedig nulla. Viszont menedzserként (edzõként) az én pályafutásomat nem lehet összehasonlítani az övével. Neki nincs egy trófeája sem, míg nekem már sok van.”

„Nekem meg kell védenem ami az enyém, és a Bajnokok Ligája jelenleg az enyém. Én vagyok az utolsó menedzser, aki megnyerte, így ez az én versenysorozatom. Harcolnom kell a Chelsea-ért és magamért, hogy védjem a kupámat az utolsó pillanatig. A Bajnokok-Ligája sokat jelent nekem. Ez valami, ami számomra elfelejthetetlen, és valami, amit szeretnék megismételni” – mondta Mourinho, aki korábban 51% esélyt adott a továbbjutásra a Chelsea-nek, és 49%-ot a Barcának. „