Bianchi Madridban…

RIQUELME KÖVETI A MESTERÉT?

Immár csak a megerõsítés hiányzik a Boca Juniors korábbi legendás edzõjének, Carlos Bianchinak az új kontraktusáról, melyet az Atlético Madriddal köt. Az utóbbi idõszakban többször lehetett hallani arról, hogy Bianchi érkezésével az Atlético kiveti a hálóját a Barca argentin kettõsére, Javier Saviolára és Juan Roman Riquelmére.

Hamarosan kiderül, hogy a szintén argentin mester valóban szeretné-e a csapatában tudni a Barcelona két kölcsönadott kiválóságát, de különösen Riquelmét. Elsõsorban ugyanis az elmúlt szezonban remeklõ irányító számít Bianchi kedvencének, hiszen õk ketten már sokat dolgoztak együtt Boca Juniorsnál. Megerõsítheti a feltételezéseket, hogy Riquelme és Saviola is kinyilvánította már a szimpátiáját a tréner felé, s örömmel játszanának a keze alatt, ha erre lehetõségük adódna.

Mivel immár csak az aláírás hiányzik Carlos Bianchi szerzõdésérõl az Atlético Madriddal, egyre komolyabbra fordulhat a két argentin futballista eddig csak jósolt története. A colchoneróknál” talán a pénz sem jelent majd akadályt, mivel 30 millió eurós kassza áll az új mester rendelkezésére, amibõl azért lehet jó játékosokat vásárolni… „