Lucho: „5 döntőt már biztosan játszunk”

"Ha Isten is úgy akarja, akkor hatot" | Lehetetlen megfékezni az eufóriát

Luis Enrique Martínez természetesen tartott sajtótájékoztatót a Real Sociedad elleni bajnoki meccs elõtt, ahol igyekezett csapata figyelmét az elõtte álló feladatokra terelni. Enrique ugyan elmondta, hogy lehetetlen megfékezni ilyen jó forma közepette az eufóriát, ugyanakkor a bajnoki cím közelsége miatt játékosai nem fognak lazítani. 
„Egy elõdöntõ után, egy ilyen intenzív meccs után természetes, hogy a következõ találkozó veszélyes és nehéz lehet a számunkra, ugyanakkor nem hiszem, hogy a játékosok lazítani fognak ezúttal, mert a bajnoki cím már nagyon közel van, ez pedig felébreszti õket.”
Real Sociedad
„Szerintem ezt a meccset hoznunk kell. Persze utána meglátjuk, hogy elég lett volna-e a döntetlen is, de most úgy érzem, hogy a céljaink eléréséhez ezt az összecsapást meg kell nyerni. A legfontosabb most tehát a Sociedad, mely legyõzött minket a szezonban, így oda kell figyelnünk.”
Liga
„Nagyon jó szezont futunk a Ligában, de van egy másik együttes, a Real Madrid, mely szintén kiváló teljesítményt nyújt idén, ezért kell továbbra is különös figyelmet fordítanunk erre a sorozatra. Ez a két csapat szenzációs sorozatokra képes, ez még több szenvedélyt ad a Ligának, és még jobban motivál arra, hogy megnyerd. Néhány hete mondtam, hogy a Madrid is botlani fog… na, hát ezért nem adok fel soha egy lottószelvényt sem.”
Pihentetés, rotáció?
„Meglátjuk, még nem döntöttem. Öt döntõnk már biztosan lesz, és ha Isten is úgy akarja, valamint jobbak leszünk a Bayernnél, akkor hat.”