Mozaikkal készülnek a Liverpool ellen

'Ready to color Europe' felirat lesz látható a lelátón

A Camp Nouban több, mint 90 ezer színes kártyát fognak kiosztani a szurkolóknak, hogy egy látványos mozaikkal próbálják támogatni a katalán csapatot a Bajnokok Ligája-elődöntő első felvonásán.

Szombaton matematikailag is megnyerték a spanyol bajnokságot a katalánok a Levante ellen, így most már teljes mértékben a Bajnokok Ligájára tudnak koncentrálni. Szerda este visszatér a Bajnokok Ligája a Camp Nouba, hiszen a Liverpool együttese fog a Barcelona stadionjába látogatni az elődöntő odavágóján. A mérkőzés kezdete előtt a szurkolók több, mint 90 ezer színes kártyát fognak a magasba emelni, amiből az alábbi felirat lesz kiolvasható: ‘Ready to color Europe’, azaz ‘Készen állunk, hogy színezzük a játékot Európában’. A felirat gránátvörös-kék háttérben fog pompázni. Hasonló mozaikkal készült a klub a Real Madrid elleni 5-1-es bajnoki Klasszikus előtt is, akkor ezt az üzenetet lehetett olvasni: ‘We color football’, azaz ‘Mi színezzük a focit’.

A katalán klub talán hasonló eredményben reménykedik, mint a legutóbbi hasonló mozaik esetén. Ha négygólos sikerre sok esély nincs is, a győzelemre bőven van, hiszen hat éve veretlen a Barcelona az európai porondon. Legutóbb a Bayern München tudott a Bajnokok Ligájában győzni a katalánok pályáján, azóta viszont 31 meccse veretlenek Messiék: 28 győzelem és három döntetlen.