Messi a csapattal edzett vasárnap délelőtt

Nem zárják ki a Dortmund elleni játékát | Dembélé már részben a társakkal dolgozott

Leo Messi is abszolválta az együttes regeneráló tréningjét vasárnap délelőtt a Valencia elleni sikert követően (5-2), amivel megnőtt az esélye annak, hogy az argentin ott lehessen a gárda kedd esti, németországi BL-meccsén a Borussia Dortmund ellen. 

 

 

Az argentin az ‘ESPN’ információ szerint ott akar lenni a BVB elleni találkozón, és az orvosok is egyre optimistábbak ezzel kapcsolatosan, hiszen már két edzés is a lábában van, a ma délelőttit pedig teljes egészében végig tudta dolgozni a dél-amerikai csillag. Ha minden a vártak szerint alakul, akkor csereként legalább számíthat rá majd Ernesto Valverde vezetőedző, aki már többször hangsúlyozta: nem hajlandó kockáztatni az argentin játékossal.

Messi jelenléte mellett további jó hír, hogy Ousmane Dembélé részben már a társakkal tudott dolgozni vasárnap délelőtt, vagyis a francia visszatérése is egyre közelebb van, noha az ő esetében a Dortmund elleni találkozó még teljes mértékben kizárható. Amint az ismeretes, Dembélé még az első bajnoki meccsen sérült meg, amikor a gárda 1-0-ra veszített a Bilbao otthonában.

Iñaki Peña, Chumi, Morer és Carles Pérez a B keretből, valamint a manapság rekordokat döntögető Ansu Fati a ‘Juvenil A’ csapatából.