Alba és Semedo részben már a társakkal dolgoztak

Visszatértek a vasárnap tréningen | Hétfőn kora este érkeznek meg Milánóba

Sűrű napokat él meg a Barça kerete, ám pozitív hír Ernesto Valverde vezetőedző számára, hogy Nelson Semedo és Jordi Alba megkezdték a rehabilitációjuk utolsó szakaszát is a vasárnapi nap folyamán.

Az FC Barcelona együttese vasárnap regenerálódott, hétfőn délben le is tudta az utolsó edzést az Internazionale elleni utolsó csoportmeccs előtt a Bajnokok Ligájában, kora este pedig már meg is fog érkezni Milánóba. Ha minden a tervek szerint zajlik le, úgy Valverde edző 19 órakor már a San Siro stadionból ad majd sajtótájékoztatót a kedd este lejátszandó Inter – Barça aktualitásait kivesézve.

 

 

Ami a katalán keretet illeti, Araujo esetleges jelenlétéről már beszámoltunk, ám a vasárnapi napon nem csak a B keret fiatalja volt az „újonc”, ugyanis Jordi Alba és Nelson Semedo újra csatlakoztak a társakhoz a sérülésük után. Ugyan Alba és Semedo természetesen még a tréning egy részét végezték csak a csapat többi részével, de a jelenlétük azt jelenti, hogy újabb lépést tettek előre a gyógyulás felé.

Ha minden a vártak szerint alakul, úgy mindketten bevethető állapotban lehetnek majd a december 18-án lejátszandó Klasszikuson. A vasárnapi, regeneráló tréningen egyébként Araujo mellett még Carlés Pérez vett részt a B csapatból.

A vasárnapi foglalkozás legjobb pillanatai:

Megérkezett a Camp Nou 3D puzzle prémium változata nagy méretben, LED-es stadionvilágítással. Korlátozott készlet, csapj le rá amíg van!