Dembélé: újabb visszalépés, nem jól reagál a lába a terhelésre

Egyre kevésbé valószínű, hogy Ousmane Dembélé ott lehetne a Barcelonában a küszöbön álló Bajnokok Ligája mérkőzések bármelyikén, mert a francia lába nem jól reagált a terhelésekre.

A támadónak nem voltak jó élményei a keddi edzésen, nem érezte jól magát, fájdalmai voltak a terhelés hatására, miután ez az edzés a korábbiaknál már intenzívebb volt. Ezt követően remélte, hogy a szerdai napon már jobb lesz, de hasonló élményei voltak, ezért csütörtökön már vissza kellett vennie az intenzitásból – egyeztetve fizioterapeutájával.

Vissza nem esett az állapota az eddigi információk alapján, de egyelőre nem terhelhető olyan mértékben, mint azt az edzők és az orvosok gondolták. Éppen ezért az nagyon nehezen képzelhető el, hogy Dembélé ott lehessen a Barcelona keretében a Bajnokok Ligája bármelyik meccsén, még egy esetleges Napoli elleni továbbjutás után sem, a lisszaboni egyenes kieséses találkozókon.

Mint arról beszámoltunk már, a Barcelonának a legfontosabb talán az lenne, hogy Dembélé teljesen legyen egészséges, mert adott esetben el is adná a futballistát a szeptemberi átigazolási időszakban.

***

Készleten az FC Barcelona hivatalos maszkjai is! Válassz és rendelj most!