Hétfőn csak Messi “edzett”, kedden már mindenki a Bayern ellen készül

Hétfői napra pihenőt kapott a Barcelona kerete, hogy a Napoli elleni erőfeszítés után egy kicsit fel tudjanak töltődni a játékosok. Keddtől azonban már mindenki a németek ellen készül.

Lionel Messi volt hétfőn az egyetlen, aki megjelent a Barcelona edzőközpontjában, ő sem elsősorban edzett, hanem kezeléseket kapott a bokájára, ami még be van kicsit gyulladva a Koulibalytól kapott rúgás eredményeként. De Messi állapota szerencsére nem súlyos, probléma nélkül ott lehet majd a pénteki negyeddöntőn. Kedden reggel 9.30-tól pedig már mindenki más is edzeni fog, és szerdán is ebben az időpontban lesz edzése a csapatnak.

A hét további programja úgy néz ki, hogy a keretet szerdán este hirdeti majd ki Setién edző, csütörtökön délelőtt pedig el is repül a csapat Lisszabonba. A Barcelona csütörtöki edzése elviekben a pénteki meccs helyszínén, a Da Luz stadionban lehet a délután folyamán, ezt követően tart majd sajtótájékoztatót Quique Setién és egy játékos. Pénteken már nem lesz edzés, csak este a meccs a Bayern München ellen.

Aztán, hogy szombaton a szezon végét lehet bejelenteni, vagy folytatódhat a lisszaboni kaland, az már a pénteki 90 perctől függ.