Hét játékos nem utazik Leónba

Carevic, Iñaki Peña, Chumi, Cuenca, Miranda és Riqui Puig edzett a nagyokkal

A Real Madrid 5-1-es legyőzése után az FC Barcelona hétfőn újra edzésbe állt, hiszen szerdán már a Cultural Leonesa otthonában játszanak a Király Kupában. 

Ernesto Valverde a Barça B-ből Iñaki Peñát, Carevicet, Mirandát, Chumit, Cuencát és Riqui Puigot hívta fel a tréningre. Az alábbi hat játékos közül várhatóan többen is utaznak majd Leónba. Jasper Cillessen gyomorproblémák miatt nem tudott edzeni, de a hírek szerint szerdán már játszhat a Leonesa ellen.

Mindeközben Valverde hét játékosnak adott pihenőt. Marc-André ter Stegen, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Philippe Coutinho, Luis Suárez és Jordi Alba sem lesz így ennek értelmében a kupameccs keretének tagja.

A Barça játékosai szerdán utaznak Leónba, így megkezdik a Király Kupában is a szereplésüket. A legjobb 32 között között kapcsolódik be a sorozatba a katalán együttes, a visszavágót decemberben fogják játszani hazai pályán.

***

Megemlékeznél a Madrid elleni 5-1-ről? A már ikonikus kezecske, spanyolul Manita, Piqué arca, és minden adat, ami az újabb történelmi győzelemhez kapcsolódik ott van ezen az egyedi darabon. Limitált példányszám, rendeld meg most, hogy ne maradj le róla!