Messi: „A Barcelona vagyunk, nem adunk fel egy sorozatot sem”

Pontosította a korábbi szavait, mert úgy érzi, félreértették

A Sevilla elleni 6-1-es győzelmet követően megszólalt röviden a spanyol média mikrofonjai előtt Lionel Messi is, aki egyértelműen kijelentette, hogy a Barcelonánál nincs olyan, hogy akár egy sorozatot is beáldozzanak egy másikért, valamint elmondta azt is, Coutinhóval megbeszélték, ki lője a 11-est és örül a társa sikerének is.

A BL-t nevezte korábban prioritásnak – most pontosított

„Azt mondták az emberek, hogy elengedjük a Copa del Reyt, mert nem olyan fontos, hogy megnyerjük. Talán ezek az emberek félreértették a szezon előtti szavaimat (amikor azt mondta, hogy a BL megnyerése a prioritás idén – a szerk.). Harcolni akarunk a triplázásért, kötelezettségünk, hogy minden sorozat megnyeréséért harcban legyünk. Barcelonában mi mindent meg akarunk nyerni.”

https://twitter.com/i/status/1090759475928203269

A sevillai tizenegyes

„Ha belőtték volna, minden bonyolultabbá vált volna.”

Az 50. kupagólja

„A gólom előtt volt néhány lehetőségem, amit elhibáztam, de a többiek lőttek [helyettem]. Amikor én is gólt szereztem, már minden eldőlt. A csapat nagyszerű meccset játszott, és végül mi jutottunk tovább.”

Coutinho első gólja

„Coutinho lőtt egy tizenegyest a Levante ellen is és most is szerette volna lőni. Megbeszéltük, belőtte, én pedig boldog vagyok miatta, mert a fordításunk ezzel kezdődött.”