Granada – Barcelona a Király-kupa negyeddöntőjében

Pénteken 13:00-kor sorsolták ki a Király-kupa negyeddöntőjének párosításait, ahol már bárki kaphatott ellenfélként bárkit, és ahol a ,,nagyok” közül már csak a Barcelona és a Sevilla maradt versenyben.

A Barcelona megszenvedett a Cornellához hasonlóan a Rayo Vallecano ellen is a Kupa nyolcaddöntőjében, de végül továbbjutott a legjobb nyolc közé.

Érdekesség, hogy a Real Madridot búcsúztató Alcoyano az Athletic csapatával már nem bírt el, míg a Granada is alsóbb osztályú csapatot küldött haza, a Navalcarnero együttesét. Ezzel egy másodosztályú csapat maradt versenyben: az Almería. A Betis kiejtette a Real Sociedadot, illetve a Sevilla is kiharcolta a továbbjutást a Valencia ellen, rajtuk kívül a Villarreal és a Levante jutottak még tovább.

Ebben a fordulóban a Barça a Granada vendége lesz, a Betis az Athleticet fogadja majd, a másik két találkozó a Levante – Villarreal és az Almería – Sevilla párharca. A negyeddöntő meccseit február 2-4-ig rendezik meg, az előző fordulókhoz hasonlóan odavágós rendszerben, szükség esetén kétszer 15 perc hosszabbítással, vagy tizenegyesekkel.

Nincs még Barçás maszkod? Szerezz most akciósan!