Griezmann: „Jött De Jong, mint Pippo Inzaghi, és megoldotta.”

A francia támadó nyilatkozata a Granada elleni kupameccset követően

Antoine Griezmann nagyon fontos szerepet vállalt a Barcelona továbbjutásában a Granada elleni negyeddöntőben. Két gólt szerzett és két gólpasszt is adott, ezzel majdnem mindegyik gólban közreműködött. A mérkőzés után jó hangulatban nyilatkozott, és elmondta, hogy magabiztosabbak a győzelem miatt, mivel nem akármilyen találkozót nyertek meg szerda este.

A mérkőzésről

,,Nagy meccs volt, méltó a kupához. Sokkal jobb így, egy mérkőzésen. Sokat szenvedtünk. Amikor megszereztük a harmadik gólt, talán kiengedtünk kicsit, de jött De Jong, mint Pippo Inzaghi, és megoldotta. Ki akart tűnni valamivel, mert én két gólt szereztem. (nevet, De Jong mellette áll)” 

Kiemelte a csapat mentalitását

,,Nagyon jó képet mutattunk magunkról végig, és majdnem a legvégén szereztünk gólt. Megmutattuk a győztes mentalitásunkat. Ez a meccs nagy önbizalmat ad nekünk.”

Griezmann jó formában van

„Az szükséges lenne, hogy kiegyensúlyozott legyek. Nagyon jó formában vagyok január óta, és ezt folytatni szeretném a szezon végéig. Bízom az edzőben és a csapattársaimban.”

Gólt is szerzett

,,Nem a gólok a legfontosabbak, gólok pusztán időszakok kérdései. Van amikor jobban megy, máskor kevésbé. A csapat a legfontosabb.”

Válassz akciós maszkjaink közül!