„Sokat futottunk és örülök, hogy sikerült nagy arányú győzelmet aratnunk”

Arturo Vidal nyilatkozott a gólja után

Arturo Vidal szerezte a Barcelona második gólját a keddi Valladolid elleni 5-1-es győzelem alakalmából. A chilei középpályás örül, hogy bekerült a csapatba és remélni, hogy ez a jövőben is hasonlóképpen fog alakulni. Vidal természetesen dicsérte Messit, aki a hétközi bajnokin újabb mérföldkőhöz érkezett.

Megérdemelt győzelem

„Boldog vagyok, hogy győzelemmel zártuk a mérkőzést. Nem tudom, hogy könnyen jött-e vagy sem, sokat futottunk és örülök, hogy sikerült nagy arányú győzelmet aratnunk, amihez Messi zsenialitása nagyban hozzájárult.”

Messi

„Amikor így játszik, az a csapat teljesítményében is megmutatkozik. Nap, mint nap vele edzünk, mégis képes meglepni mindannyiunkat. Leo egy másik bolygóról származik.”

50 gól szabadrúgásból

„Nem tudok mit mondani róla. Ki kell használnunk, hogy velünk van.”

Más stílusú középpályás

„Más stílusban játszom, mint a többi középpályás. Megvannak a fizikai adottságaim, hogy a pálya több részén is feltűnjek. Ebben a szezonban szerencsésebb vagyok, mint az előzőben, igyekszem kihasználni az adódó lehetőségeket.”

Javuló tendencia

„Továbbra is fejlődnünk kell, a Slavia elleni meccs csalóka, nem nyújtottunk olyan teljesítményt, amit megszokhattak tőlünk.”