Június végétől újra lehetnek nézők a Camp Nouban?

A Cadena COPE ‘El Partidazo’ című műsora alapján a spanyol kormány június 29-től engedélyezheti a szurkolók megjelenését a stadionokban, de természetesen csak korlátozott számmal.

Amennyiben a kormány elfogadja a javaslatot, akkor a Barcelona az Atletico Madrid, az Espanyol és az Osasuna elleni hazai mérkőzésén is lehetnének nézők. Az előírásokat ettől függetlenül be kellene tartani és a Camp Nou maximum a harmadáig lehetne tele drukkerekkel, ami egyébként több mint 30 ezer embert jelentene pontosan.

A LaLiga elnöke, Javier Tebas az elmúlt napokban elmondta, hogy ő támogatná a szurkolók mielőbbi visszatérését a stadionokba, azokban a régiókban, ahol már enyhítették a korlátozásokat. Ezzel ellentétben Pedro Sánchez miniszterelnök egyenlőre óvatos.

A Barcelona már ezen a hétvégén (június 13, 22:00) pályára fog lépni a Mallorca otthonában, azonban még üres lelátók mellett. Ez biztosan így is maradna még június további szakaszában.

Ám ha a javaslatot elfogadják, akkor a Barcelona összesen öt hazai találkozójából hármat közönség előtt játszhatna le Setién csapata. 

Újra rajtol a bajnokság! Szurkolj a Barçának Hivatalos Sálakban! AKCIÓ: 6.390 Ft helyett 4.990 Ft!