De Jong rendben van, Messi és Griezmann rápihentek keddre | VIDEÓ

Kedden este újból játszik a Barcelona a LaLigában, a Mallorca elleni idegenbeli találkozó után most a Leganés jön hazai pályán. Vasárnap nap közben pedig már regeneráló edzést tartott Quique Setién.

Ezt a tréninget Lionel Messi és Antoine Griezmann kihagyták, alapvetően abból a célból, hogy más típusú regeneráló foglalkozásuk legyen. Ezért ők a pálya helyett teremben dolgoztak, majd fürdőztek és masszázst kaptak. Egyikük sem sérült, Messi esetében pedig megszokott, hogy meccsek után sokkal jobban odafigyel a testére, a számára megfelelő regenerációra.

A Leganés ellen a keretben ők biztosan ott lesznek, és hozzájuk hasonlóan minden bizonnyal az a Frenkie de Jong is, aki cserét kért a Son Moixban. Nincs sérülése, és vasárnap már végigcsinálta az edzést. Visszatér a keretbe Clement Lenglet is ő ugyanis eltiltott volt szombatra, kedden viszont már pályán lehet.

Helyette az eltiltást töltő játékos Jordi Alba lesz, aki megkapta az ötödik sárga lapját Mallorcán, így most rápihenhet a pénteki, Sevilla elleni rangadóra. Lenglet könnyen a kezdőcsapatba is kerülhet, Alba helyett pedig Junior játszhat majd kedden este.

A vasárnapi edzés videós beszámolója

Újra rajtol a bajnokság! Szurkolj a Barçának Hivatalos Sálakban! AKCIÓ: 6.390 Ft helyett 4.990 Ft!