Holnap, azaz szombaton kezdődik a tippjátékunk!

Légy te az EuroBarça legjobb tippere | Nyerj valamit az EB shopból!

Tippmixerek, jövőbe látók, nyereményvadászok, de legfőképpen kedves olvasóink! Új idény, új EuroBarça-tippjáték jön, amiben a Barcelona meccsei mellett a spanyol bajnokság többi mérkőzésére is tippelhettek, természetesen újra értékes nyereményekért. A tippjáték egy külső oldalon keresztül megy majd, ahogy azt már az előző szezonban kipróbálhattátok.

Csatlakozz, tippelj és bizonyítsd be, hogy a Barcelona drukkerei közül te mozogsz a legotthonosabban a spanyol bajnokságban és a Bajnokok Ligájában – az első 3 helyezettet szokás szerint díjazni fogjuk! 🙂

– A bajnokság végső győztesére is lehet tippelni 25 plusz pontért, ami a végelszámolásban jól jöhet majd

Az első 3 helyezett ajándékot kap az EB shopból. Ezeket a későbbi választék és lehetőségek függvényében fogjuk felajánlani a bajnokság végeztével.

Az első tipp pedig tőlünk jön: mentsétek el könyvjelzőben a linket (https://tipper.io/hu/eurobarca/14257), vagy rendszeresen kattintsatok a menüsorban a Tippjáték menüpontra és ne felejtsetek el minden héten tippelni! Mi igyekszünk szólni minden forduló előtt, de csak rajtatok múlik meddig juttok – és most tényleg kitartónak kell lenni, hiszen jövő májusig még nagyon sok idő van. A BL-mezőny kialakulása után természetesen jövünk a BL-tippjátékkal is. A pontozásról, szabályokról a Tipper oldalán találtok több infót, de a pontozás az alábbiak szerint fog működni:

  • az egyik csapat góljai: 1 pont
  • kimenetel: 4 pont
  • gólkülönbség: 7 pont
  • telitalálat: 10 pont

Csatlakozni itt tudtok: https://tipper.io/hu/eurobarca?join=mrzE6t

Sok szerencsét kívánunk mindenkinek!

***

fc barcelona maszk