Nico: „Remélem egy nap az egész Camp Nou fogja a nevem kiáltani”

A mérkőzés után a győztes gólt szerző Nico González állt a Movistar+ és a Barça TV mikrofonjai elé egy gyors értékelésre, ahol a győzelem fontosságát emelte ki, és azt, hogy a csapat megérdemelten nyert az Elche ellen.

A háttérből hallatszódó szurkolókra reagálva, akik őt éltették

„Remélem egy nap majd az egész Camp Nou az én nevemet fogja kiáltani”

A meccsről

„Nem úgy alakultak a dolgok [a második félidőben], ahogy érdemeltük. De meglett a győzelem, megérdemelten, tudtuk, hogy megszerezzük. Óriási öröm ez, mert nem volt egy egyszerű meccs.”

Az Elche visszajött a meccsbe

„Volt vagy 5-10 jó percük. Volt két helyzetük, amit be is rúgtak. Normális, hogy vannak lehetőségeik, mert egy jó első osztályú csapatuk van.”

A gólja

„Remek játék volt Gavi részéről, akinek óriási meccse volt. A labdakezelésem kicsit elpattant, de a végén belőttem.”

A fiatal játékosok nagy szerepe

„Mindenki, aki az első keret játékosa, egyenlően fontos. Nem értek egyet azzal, hogy mi vagyunk a fiatalok és vannak a veteránok, egy csapat vagyunk, mindenki, akik játszanak, akik a padon ülnek… Ahhoz, hogy gólt tudtam lőni, az egész csapat kellett.”

 A La Liga

„Küzdeni fogunk, hogy az első négyben legyünk és a Ligáért is harcolni fogunk, mert mi vagyunk a Barça és tartozunk ezzel a szurkolóknak. Hiszünk benne, hogy a dolgok sokat fognak javulni és ebben ez a győzelem is sokat segít nekünk, óriási energiát fog ez a győzelem adni.

Személyes hozzájárulása

„Tavaly a harmadosztályban nem rúgtam gólt, most pedig már két találatom is van. Ezek eddig a legjobb pillanataim az első csapatnál.”

***

Last minute rendelések az EuroBarça Shopból: lepd meg magad vagy a szeretteid egy Iniesta borválogatással!