Meccs utáni nyilatkozatok – Ter Stegen: „Nagyon büszke vagyok a csapatra”

A Sevilla elleni 1-0-ás győzelmet követően Gavi, Ter Stegen és Cancelo is megérdemeltnek érezte a sikert, illetve kiemelték annak fontosságát.

Gavi

„Ez egy fontos győzelem, amelyet az elejétől a végéig megérdemeltünk. A Mallorca ellen is sok lehetőségünk volt, de döntetlen lett és csalódottak voltunk, mert nyerhettünk volna. Ma is sok olyan helyzetünk volt az első félidőben, amelyeket ha értékesítettünk volna, akkor megnyugodtunk volna. Ismét hiányzott némi pontosság, de az a lényeg, hogy megszereztük a három pontot.”

„Xavi taktikai utasításokat mond nekünk. Elmondja, hogyan lát engem és a csapattársaimat, így tudjunk módosítani a pozíciónkat vagy a játékunkat. Hálás vagyok neki, hogy mindig számít rám.”

Cancelo

„Mindig a legjobbamat próbálom nyújtani, hogy segítsem a csapatot. A kezdők és a cserék egyaránt nagyszerű meccset játszottak. Ez egy teljesen megérdemelt győzelem, amelyért keményen megdolgoztunk egy nagyszerű csapat ellen. Vezetjük a tabellát, igaz, csupán átmenetileg. Jó meccset játszottunk”

„Ez olyasmi, amin együtt kell dolgoznunk, ma nem kaptunk gólt – mondta a kapott gól nélküli meccsek fontosságáról.

Ter Stegen

„Sok meccs áll előttünk, védekezésben javulnunk kellett, ahogyan nekem is. Mindenki a csapat része, nagyon örülök az eredménynek és a clean sheetnek (kapott gól nélküli mérkőzés – a szerk.). Látszott, hogy a csapat versenyben volt és keményen küzdött, ezért büszke vagyok rájuk. Az első félidőben volt néhány lehetőségünk, elfáradtunk, és egy nagyon szerencsés góllal nyertünk. Nagyon elégedettek vagyunk a három ponttal.”