Semedo: „100%-ig Coutinho mellett vagyok”

A portugál megvédte a csapattársát | Hangsúlyozta a Sociedad képességeit

 

Nelson Semedo ezúttal végig a pályán lehetett a Real Sociedad elleni, végül 2-1-re megnyert hazai bajnoki találkozón a Camp Nouban szombaton este. A portugál a meccs után nyilatkozott is a mix zónában, ahol alapvetően három témát érintett: a végig kiélezett mérkőzés, a brazil Coutinho, valamint a bajnoki cím bebiztosítása került szóba. 

„Jó állapotban érezzük magunkat, és természetesen minél előbb el akarjuk dönteni a bajnoki cím sorsát. Ugyanakkor meccsről meccsre kell haladnunk, és előbb az Alavés elleni találkozóra kell fókuszálnunk, be kell húznunk a három pontot idegenben, hogy aztán hazai pályán a Levante ellen már lezárhassuk a bajnoki versenyfutást.”

Szűk, egygólos siker kiegyenlített játékkal

„Nem arról van szó, hogy nem tudtunk erre a meccsre koncentrálni, egyszerűen a Sociedad egy nagyon jó együttes, amely szereti magánál tudni a labdát. Az ilyen kiváló csapatok ellen pedig nem lehetséges, hogy mindig csak nekünk jöjjön ki a lépés.”

Coutinho

„100%-ig mellette vagyok. Keményen dolgozik, hogy fejlődjön, hogy segítse a csapatot, és tudja, milyen nehéz szakasz előtt állunk. Már bizonyította, hogy mire is képes, szóval nem értem, hogy az emberek miért kételkednek a képességeiben.”

*A hétköznapokon is bárhol felvehető, elegáns v-nyakú pólót keresel, és ráadásul Barçásat? Íme az egyik tippünk!