Valverde: „Alig várom már, hogy véget érjen az átigazolási időszak…”

Továbbra sem beszél Neymarról | Kényelmetlen összecsapásra számít Pamplonában

Ernesto Valverde vezetőedző péntek délután megtartotta az Osasuna elleni bajnoki mérkőzést felvezető sajtótájékoztatóját. Amint az ismeretes, a Barcelona szombaton 17 órakor lép pályára az ‘El Sadar’ névre hallgató stadionban. 

„Attól függetlenül, hogy milyen kiváló sorozatuk van jelenleg a hazai meccseket tekintve, az Osasuna mindig is egy félelmetes rivális volt az El Sadarban. Odaszegez a kapud elé, nem engedi, hogy egy pillanatra is pihenjél, és megpróbálja kihasználni a szurkolóinak a támogatását. Most térnek vissza az első osztályba, szóval remek hangulat lesz majd a lelátókon. Számunkra nagyon fontos a három pont begyűjtése. Egyébként forró időjárásra számítunk.”

 

 

Elhunyt Luis Enrique kislánya

„Ezúton is sok erőt küldenék neki, illetve számíthat ránk, ha bármiben tudunk segíteni.”

Az átigazolási piac

Már alig várom, hogy véget érjen, és hogy pihenhessünk egyet… Nagyon hosszúra nyúlt. Neymarról továbbra sincs mondani valóm. Majd meglátjuk, mi fog történni. Értékeljem egy 10-es skálán, mennyire merített ki a holtszezon? Talán 9 és felet mondanék…”

Messi állapota

Folytatja az ilyen sérülésnél szokásos rehabilitációt. Kapóra jön a válogatott szünet, reméljük, hogy így már a Valencia ellen a pályán lehet.”

Dembélé

„Jelenleg nem számíthatok rá, meg kell várnunk, míg felépül.”

Rakitic

Nagyszerű játékos, és semmi sem utal arra, hogy nem itt folytatja. A szezon nagyon hosszú, mindenki számára van hely a keretben.”

BL-csoportkör – Dortmund, Internazionale, Slavia Praha

„Kemény kvartettbe kerültünk. Ugyanolyan nehéz lesz, mint eddig. A célunk nem más, mint a csoportelsőség – még ilyen kiváló csapatok ellen is.”