„Ha Messi meg akarja nyerni, semmit sem tehetsz”

Saúl várja az Atlético - Barçát | Ha Piquét fütyülik, még egységesebbek lesznek

Saúl Ñíguez az Atlético Madridban fix kezdõ, és az a célja, hogy a spanyol válogatottban is az legyen – ha már kerettag. A fiatal középpályás ezúttal éppen a válogatott összetartásából nyilatkozott a közelgõ Atlético Barcelona kapcsán Lionel Messirõl, és Gerard Piquérõl is, aki azt követõen kulcsszereplõ a spanyol válogatott edzõtáborában, hogy korábban nyíltan kiállt amellett, hogy szavazhassanak a katalán emberek az országrész jövõjérõl.

A Barcelona számára is egyértelmû, hogy a szezon eddigi legkeményebb meccse következik a Wanda Metropolitanóban, az Atlético Madrid új otthonában. Ami azonban bizakodásra adhat okot a Barçának, hogy a jól rajtoló Atlético a válogatott szünet elõtti héten elõbb kikapott hazai pályán a Chelsea-tõl, majd idegenben játszott egy inkább rá nézve hízelgõ döntetlent a Leganés otthonában.

„A csapaton belül mindenki nyugodt. Mi az öltözõn belül tudjuk jól, hogy egy nehéz nyarunk volt úgy, hogy nem igazolhattunk, de az biztos, hogy nagyunk bízunk magunkban.”

Messi és a Barça

„Ha Messi úgy dönt, hogy meg akarja nyerni a meccset, akkor semmit sem tehetsz.”

Piqué és a válogatott

„Azok a füttyszók, amik Piqué ellen irányulnak inkább csak jobban összehoznak minket. Mi nem beszélünk semmi olyanról, ami a csapaton kívül történik, minden szempontból az Albánia elleni meccsre fókuszálunk.”

Ha szívesen tagja lennél Magyarország elsõ hivatalos FC Barcelona Penyájának (szurkolói klubjának), kérjük, add meg a teljes neved és az e-mail címed az alábbi linken. Részletes tájékoztatás késõbb, e-mailen.