Dzeko: „A Barça ellen nincs veszíteni valónk”

Nem mondja, hogy továbbjutnak, de...

A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Barcelona esélyesként lép majd pályára az AS Roma ellen, de azt Edin Dzeko, az olaszok támadója is elismerte, hogy az számít, ki mit nyújt a pályán, és ők legalábbis mindent meg fognak tenni egységesen, csapatként.

A 32 éves bosnyák támadó szerint az esélyesek nyilvánvalóan nem ők, és azt sem mondja, hogy tovább fognak jutni, de az sok mindenre elég lehet, hogy hajtanak és egységesek lesznek.

„Mindent bele fogunk adni, amit csak tudunk, és bízunk a legjobbakban. Ha ismét csapatként futballozunk, és mindent megteszünk, elérhetünk valamit. Egyedül a pályán dől el a dolog, és mi nyomás nélkül fogunk játszani, tele lélekkel, úgy hogy nem adjuk föl. Semmit nem veszíthetünk a Barcelona ellen, csak nyerhetünk valamit.”

A Sahtar ellen az ő góljával jutottak tovább

„Itt az egész csapat által elért sikerről beszélhetünk. Mindannyian a legjobbunkat nyújtottuk, hogy eljussunk a negyeddöntőbe… és a támadónak az a feladata, hogy gólokat szerezzen. Büszke és boldog vagyok, hogy részese lehettem ennek a sikernek.”