Cillessen: „Többet szeretnék játszani, de nem fogok háborúzni a klubbal”

Többet szeretne játszani | Jól érzi magát Barcelonában

Az FC Barcelona második számú kapuvédője, a holland Jasper Cillessen elismerte, hogy nem teljesen elégedett azzal, amilyen kevés lehetőséget kap a csapatban, de mindazonáltal megjegyezte, hogy nem fog felhajtást csinálni emiatt.

A németalföldi kapusra csak Marc-André ter Stegen cseréjeként számítanak, azaz szinte csak a Király Kupában vesz részt ténylegesen. Szerencséjére, és persze az ő teljesítményének is köszönhetően az utóbbi két évben mindkét alkalommal bejutott a csapat a Copa del Rey döntőjébe, de ez könnyen lehet, hogy nem elég játéklehetőség a számára.

A hálóőr iránt több csapat is érdeklődik, de valószínűleg még marad Katalóniában, mert jól érzi magát Barcelonában.  Az alábbiakban olvasható Cillessen rövid nyilatkozata ezzel kapcsolatban, amit a ‘Ziggo Sport’-nak adott.

„Szeretem ezt a klubot, de profinak tartom magam, vagyis tíz mérkőzésnél természetesen több játéklehetőséghez szeretnék jutni egy évben. A vezetőség már tudja, hogy többet szeretnék játszani, de azt is olvastam, hogy nem akarják, hogy elmenjek, és elégedettek a teljesítményemmel. Fontos azonban hangsúlyozni, hogy nem vagyok az a fajta játékos, aki harcot vív a klubjával. Már két éve itt vagyok, és pillanatnyilag úgy is néz ki, hogy folytatom.”