„Valverde azt mondja, fejlődnöm kell védekezésben”

Malcom az Inter meccs után egy nappal

A Barça keddi, Inter elleni sikere során a semmiből jött, de a találkozó után a gólja miatt azonnal rá irányult a reflektorok fénye. A brazil Malcom szerdán este már a Catalunya Rádiónak adott nyilatkozatot. 

Valverde

„Azt mondja, hogy fejlődnöm kell védekezésben. Neki mindenről van véleménye, nekem pedig tudnom kell nyugodtan várni a lehetőségre. Szerintem ha harcolok, nagyon sok sikert érhetek el a Barçában. Nem tudom, hogy ez a gól azt eredményezi-e, hogy több játékpercem legyen a következő meccseken, az edző az, aki dönt.”

A gólja

„Felejthetetlen volt. Mindenki sokat segít a csapatnál, azt mondják, hogy maradjak nyugodt. Amióta csak itt vagyok, segítettek, éreztetik, hogy bíznak bennem. Úgyhogy a társaim miatt boldog vagyok, tőlük nem kérhetek többet, remekül fogadtak, és mindig segítenek.”

Limitált emlékpóló a Madrid elleni Ötösről. Már csak néhány napig rendelhető – ne maradj le róla!

Önbizalom

„A csapattagok azt mondják, hogy még nagyon az elején vagyunk, tovább kell dolgoznom minden nap, mindig bele kell adnom, amit csak tudok, mert a Barçában vagyunk, és hogy a képességeim adottak.”

Brazil honfitársak, mint Arthur

„Ő egy kiváló játékos, nagyon hasonlít Xavira, amit csinál. Coutinho pedig ott van a világ 10 legjobb játékosa között.”

Messi

„Ő a világ legjobbja, az ő oldalán játszani óriási élmény. Másodpercek alatt képes arra, hogy megváltoztasson egy meccset. És még ezen felül nagyon jó ember is.”