Alená: „Örülnénk, ha Ney visszajönne”

Nyilatkozta az 'Esports COPE'-nak

Az FC Barcelona középpályása, Carles Alená az ‘Esports COPE’-nak adott nyilatkozatában szót ejtett Neymar esetleges visszatéréséről, a Dembélé körüli ügyről, illetve a hétvégi Atlético – Barcelona bajnoki rangadóról is.

Neymarról

„Ney az egyik legjobb játékos a világon, és nyilvánvalóan senki sem zárja be az ajtót, ha vissza akarna térni. Nagyon örülnénk, ha Ney visszajönne, mert a Barçát és minket is inspirálna.”

Dembéléről

„Teljesen beilleszkedett a csapatba. Elkövetett néhány hibát, de mindezekről beszéltek az idősebb játékosok. Ez rajtunk múlik, hogy segítsünk neki, mert még mindig csak egy fiatal játékos, aki máshonnan jött. Meg kell tanulnia, mit jelent a Barçában játszani. Az öltöző hangulata nyugodt, és biztos vagyok benne, hogy segítünk neki lábra állni. Sokat fog nekünk segíteni. Ő egy egyedülálló tehetség, kevés embert láttam ilyen személyiséggel.”

Szombaton mennek a Wandába

„Ez egy hihetetlenül kemény meccs lesz. Miután otthon vereséget szenvedtünk a Betis ellen, nyerni kell, de ezeken a nagy mérkőzéseken a csapat mindig reagál. Megpróbáljuk rájuk erőltetni a játékunkat a Wandában, és megmutatni, kik vagyunk.”

***

Barçás ajándékot keresel magadnak vagy másnak? Figyeld az akciókat minden novemberi pénteken, és tankolj fel a legjobb pillanatban egyedi Barçás cuccokkal!