Ibra: „Most már tudjuk, hogy Florentino versenyzett Messivel…”

A svéd világklasszis ironikusan értékelte az Aranylabda végeredményét

A Barcelona korábbi kiválósága, Zlatan Ibrahimovics, aki jelenleg a Los Angeles Galaxy labdarúgója, a ‘Fox Sports’ mikrofonjainak nyilatkozva egy ironikus megjegyzést tett az Aranylabda idei végkimenetelére. A svéd támadó szerint Modric győzelmével egyértelművé vált, hogy a háttérben a hatalompolitikai játszmák is óriási szerepet játszanak. 

Most már tudjuk Florentino Pérez volt az, aki valójában versenyzett Messivel, és nem Cristiano Ronaldo.

Ibrahimovics így reagált az Aranylabda idei végeredményére, melyet végül a horvát Luka Modric nyert meg. A korábban a Barcelonában is megfordult támadó ezzel vélhetően arra utalt, hogy például Cristiano Ronaldo hiába nyerte meg a BL-t az előző évekhez hasonlóan a Real Madriddal, és lőtt nagyságrendileg ugyanannyi gólt, ezúttal már a Juventusban játszik, így a madridi média és Florentino Pérez elnök nem segítette a háttérből.

A svéd csatár egyébként már többször kijelentette, hogy a világ legjobbjának Leo Messit tartja, nemrég az argentint be is válogatta az általa vezetett legjobb tizenegybe, mely a következőképpen nézett ki: Gianluigi Buffon, Lilian Thuram, Thiago Silva, Fabio Cannavaro, Maxwell, Iniesta, Patrick Vieira, Xavi, Pavel Nedved, Lionel Messi, Zlatan Ibrahimovics.

2=3! Itt a legjobb alkalom, hogy beszerezd a Barçás karácsonyi ajándékokat. Válassz ki három terméket pólóink, pulóvereink vagy táskáink közül bármilyen összetételben, és a három közül csak kettőért kell fizetned!