Messi: „Őrület lenne, ha nem jutnánk tovább…”

Az argentinok egy-egy vereséggel és döntetlennel kezdték a Copa Americát

 

Az argentin nemzeti csapat 1-1-es döntetlent játszott csütörtök hajnalban Paraguay ellen, így az utolsó körben már nincs a saját kezében a sorsa. Az egyenlítő találatot jegyző Leo Messi nem is titkolta a meccs után, hogy óriási csalódás lenne a kiesés. 

„Nehéz helyzetben vagyunk. Nagyon sok fiatal játékos van a keretben, akik még nem éltek át hasonlót. Gyorsan rendezni kell azonban a sorokat, mert nyernünk kell Katar ellen. Megpróbálunk javulni, megtalálni a csapatot és azokat a kapcsolatokat, amik működhetnének. Javulnunk kell, méghozzá azonnal, mert elfogyott az idő.”

Fordulópontok

Szerintem jól kezdtük a meccset. Tudtuk, mit akarunk, járattuk a labdát, és domináltunk, ami még akkor is igaz, ha nem alakítottunk ki helyzeteket. A vezető góljuk miatt azonban idegesek lettünk. Sikerült egyenlítenünk aztán, úgy is éreztük, hogy nyerhetünk a végén, de nem jött össze. Nagyon fontos lett volna a három pont, de most már arra kell koncentrálnunk, hogy Katar ellen győzzünk.”

A kiesés szélén

Tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, hiszen még csak keressük az ideális csapatot és formációt. A brazilok Venezuela elleni meccséből is lehet látni, hogy már nem lehet csak a mezzel nyerni, hanem nagyon magas szinten kell teljesítened, hogy begyűjthesd a három pontot. Őrület lenne, ha nem jutnánk tovább…

Van olyan ügyes lábad, mint Messinek vagy Iniestának? Talán nincs 🙂 De ettől még garantáltan feltűnést kelthetsz, ha felveszed a legnagyobb Barcelona-sztárok zoknijait! Íme az egyik!