„Itt az ideje, hogy beszéljünk dolgokról”

Önkritikus Ter Stegen

Prágában Marc-André ter Stegen volt a Barcelona legjobbja, ami súlyos kritika a csapat mezőnyjátékosaira és a teljesítménye egészére. Maga a kapus is úgy nyilatkozott a találkozó után, ami elárulja: valami nincs rendben, és változtatni kell, ha sikeres szezont szeretne zárni a csapat.

Önkritika

„Nem olyan teljesítményt nyújtottunk, amit szerettünk volna. Legalább el tudtuk hozni a három pontot, ami természetesen a legfontosabb dolog. De azt gondolom, hogy most már szükséges beszélnünk néhány dologról.”

Mit látott a csapaton?

„Ezt egymás között kell megbeszélünk. Itt nem fogok erről beszélni, de csinálni kell néhány dolgot. Sokszor előfordul, hogy vannak olyan dolgok, amiken lehet javítani. Most át kell beszélnünk néhány dolgot.”

Hozzáállásbeli vagy taktikai kérdés a probléma?

„Hangsúlyozom, hogy ezt egymás között kell megbeszélnünk, és itt nem fogok erről beszélni, itt kimondani. Ez magunkra tartozik, nem is az én dolgom, én csak szeretném minél előbb megbeszélni azt, ami a pályán történt.”

Bravúrok sorozata

„Személyes szinten mindig szeretném a legjobbamat nyújtani, és ha tudok, napról napra jobban segíteni a csapatnak. Az első félidőben volt néhány helyzete az ellenfélnek, amikor nem stimmelt a helyezkedésünk. Ezek a dolgok előfordulnak.”

A Slavia egyenlítése

„Ilyesmi nem történhet meg. Vannak olyan dolgok, amiken javítanunk kell. A szünet után nem szálltunk vissza a meccsbe rendesen, ilyen szekaszok viszont előfordulhatnak egy mérkőzés folyamán.”

Győzelem és első hely a csoportban

„Szeretnénk megtartani ezt az előnyünket. Ez egy nehéz csoport, most vezetünk.”