Piqué: „Rajt június 12-én? Ezt azért még gondolják át”

A ‘#Vamos de Movistar+’ El Partidazo című vasárnap esti műsorának vendége videó híváson keresztül Gerard Piqué volt, aki beszélt a LaLiga azon elképzeléséről, hogy a Ligát már június 12-én folytatnák.

Közben a stúdióban ott volt Javier Tebas Liga elnök, akik hallották egymás gondolatait. Piqué nyíltan azon az állásponton van, hogy kicsit később folytatná a sorozatot, és hiányolja a barátságos, felkészülési meccsek lehetőségét.

“Minden nagy jól el volt magyarázva a visszatérésről és a tesztekről. Pénteken elkezdtük, majd szombaton folytattuk. Egyelőre minden megy nyugodtan. Egészen más így edzeni, de ehhez hozzá kell szokni. Fontos, hogy mindenki ismerje jól a protokollt, és tartsa is be.”

„Nagy sok érdek van jelen, ezért megértem a Liga álláspontját, hogy minél hamarabb játsszunk, hiszen sok minden forog kockán. Közönség nélkül játszani nem az, amit szeretünk, de az is nagyon csúnya lenne, ha csak úgy befejezett lenne a bajnokság játék nélkül, még ha vezetünk is.”

A tervezet, hogy június 12-én folytatnák

“Van logikája és értelme annak, amit a LaLiga csinál. Hallottam Javiert (Tebas) beszélni erről a lehetőségről, hogy június 12-én már legyen meccs, barátságos mérkőzések nélkül. De ez csak egy hónapra van, gondolják át azért még egyszer a szórakoztatás érdekében is, és azért is, hogy ne legyenek sérülések. Ha hozzá tudok tenni egy apróságot ehhez az elképzeléshez, akkor azt mondom, néhány nap még nem jönne rosszul a folytatás előtt.”

AKCIÓ! Prémium, Elegáns Barçás Sál 6.390 Ft helyett 4.990 Ft!