Luis Suárez: „Frusztráló és idegesítő, hogy elveszítettünk két pontot”

Továbbra is tart a vigói átok

Az újrakezdés utáni időszak egyik legjobb, ha nem a legjobb meccsét játszotta egymással a Celta Vigo és a Barcelona. A vendégek rossz idegenbeli sorozata az égszínkékek ellen most sem ért véget: hiába vezetett két alkalommal is a Barça, a Celta kétszer is tudott válaszolni, Luis Suárez pedig, aki a katalánok mindkét gólját szerezte, néhány kérdésre válaszolt a gólgazdag döntetlenre végződő mérkőzés után.

Negatív érzéseim vannak, mivel elveszítettünk két fontos pontot. Korábban csak magunktól függtünk, most viszont arra kell várnunk, hogy a Real Madrid hibázzon. Frusztráltak vagyunk, hogy elveszítettünk két pontot.

A bajnokság hátralevő részéről

„Nehéz meccsek vannak még előttünk és a Madrid előtt is. Tudjuk, hogy a Villarreal is nehéz ellenfél lesz, ahogy az Atlético is hét közben. Most az az érzés dominál, hogy elveszítettünk két fontos pontot, és ki kell javítani dolgokat, ahhoz, hogy fejlődjünk.

Az otthoni formát nem sikerült idegenbe átvinni

„Az edzők feladata az elemzés. Nekünk az a dolgunk, hogy a magunkét odategyük a pályán. Tény, hogy sok pontot veszítünk idegenben, ami korábbi szezonokban nem fordult velünk elő. „

A Celtáról

„Nagyszerű és jó képességű játékosaik vannak, amit Iago (Aspas) szabadrúgása is bizonyít.”

A góljai most jöttek

„Boldog vagyok, hogy segíthettem a csapatot, de frusztrált és ideges vagyok, hogy elvesztettünk két pontot.”

AKCIÓ! Barçás nyári pulóver 12.990 Ft helyett 9.390 Ft!