Ter Stegen: „Nem a védéseim a fontosak, hanem, hogy nyertünk”

Szerényen nyilatkozott a meccs legjobbja

Szerda este a Dinamo Kijev ellen első meccsét játszotta a csapatban idén, miután nyáron megműtötték, azonban máris megmentőként tért vissza ter Stegen, hiszen az ő védései nélkül aligha nyerte volna meg a meccset a csapat. A német kapus lett a találkozó legjobbja, a mérkőzés után nyilatkozott is, ahol viszont szerényen a győzelmet emelte ki, mintsem a védéseit és örült, hogy visszatérhetett hosszabb idő után.

Újra a csapatban

„Számomra nagyon fontos volt, hogy megnyerjük ezt a meccset. Már nagyon a pályán akartam újra lenni és csinálni, amit a legjobban szeretek.”

A csapat védekezése

„Az ellenfelünknek voltak esélyei, így nekünk javulnunk kell majd. Beszélnünk kell majd róla.”

Jó kezdés, aztán visszaesés

„Jól kezdtük a meccset, jó gólszerzései lehetőségekkel. Utána viszont, sokat szenvedtünk, a meccs hangulata egy kicsit idegesebbé vált. Az első félidőben jól játszottunk, a másodikban pedig volt egy pont, ami után csak szenvedtünk.”

A saját teljesítménye

„A védések nem fontosak, a kulcs az, hogy megnyertük a meccset. Boldog vagyok a csapat miatt, hiszen a csoport élén állunk.”

A hosszabbítása

Hivatalos: a Barça hosszabbít Piquével, Ter Stegennel, Lenglet-vel és De Jonggal

„Sosem voltak kétségeim a hosszabbításom kapcsán. Meg akartunk egyezni a klubbal, ami az elején egy kicsit nehezebb volt, de ez normális. A klub és én is egyértelműen a folytatást akartuk.”

***