Aleñá: „Újra futballistának éreztem magam”

Kezdőként lépett pályára a Barça fiatal középpályása

Carles Aleña kezdőként kapott lehetőséget Ronald Koemantól a Dinamo Kijev ellen 4-0-ra megnyert BL-csoportmeccsen, amelyen kivívta továbbjutását a Barcelona. A fiatal középpályás végigjátszotta a mérkőzést, amelyet követően nyilatkozott a sajtónak, és mindezt örömmel tette.

Pozitív benyomás

,,Örülök, hogy nyertünk, ez a mi csapatunk. Újra futballistának éreztem magam, de a csapat a legfontosabb. Továbbjutottunk a csoportból, ezért nagyon boldog vagyok. Nehéz mérkőzés volt, a Camp Nouban is megnehezítették a dolgunkat. Nagyszerű meccset játszott a csapat, a három pont a legfontosabb.”

Most több lehetőséghez jutott a Barça tehetsége

,,Az egyetlen útja ennek a kemény és kitartó edzés. Időről időre egyre jobban érzem magam. Boldog vagyok, hogy lehetőséget kaptam, újra futballistának érzem magam. Nagyon magasak az elvárások, mert itt a világ legjobbjai vannak.”

Beszélt a LaLigáról is

,,Nagyon fontos számunkra a győzelem és hogy elindítsunk egy jó sorozatot. A Bajnokok Ligájában jól teljesítünk, a LaLigában nehezebb a dolgunk. Nem gondolom, hogy sok időre lesz szükségünk ahhoz, hogy jó formában legyünk. Mi vagyunk a Barça.”

Több újonc is bemutatkozott a felnőtt csapatban

,,Azok a fiatalok, akik bemutatkozhattak, kiérdemelték. Nem estek ki a ritmusból, képesek tartani a színvonalat. Nagyon örülök nekik.”