Font: „Laporta egy nagyszerű időszakra emlékeztet minket, de a jövőbe kell nézni”

Victor Font már évek óta készül a következő elnökválasztásra, komoly program is van a kezében, Xavi visszatérésével kampányol, azonban így is nagyságrendekkel kevesebb ajánlószelvényt gyűjtött össze, mint Laporta. Font ettől függetlenül büszke az eredményre, elmondása szerint túl is teljesítették magukat és magabiztos a végső győzelmet illetően is.

Veszélybe került az elnökválasztás megtartása január 24-én

„Nagyon pozitívra értékeljük az aláírásgyűjtést, mert a nulláról kezdtük. Az első alkalommal mutattuk meg magunkat a sociók előtt és túlteljesítettük a várakozásainkat. A kevesebbtől megyünk most a több felé, és ahogy a pártoló tagok jobban megismerik majd a projektünket, többen lesznek majd és nincs kétségem afelől, hogy megnyerjük a választásokat.”

„Egy felfelé ívelő úton vagyunk és úgy látjuk, hogy a pártoló tagokat meggyőzte a projektünk. A helyzet 2003-ra emlékeztet, ahol Bassat volt az egyik nagy esélyes, de végül Laporta nyert.”


Egy cikkünk – már csak papíron – 2003 tavaszáról és az akkori elnökválasztásról

„Laporta sokkal ismertebb, mint mi és már volt elnök, ami mindannyiunkat arra a nagyszerű időszakra emlékeztet. De most már a jövőbe kell tekinteni mindenkinek. Nyitott vagyok a vitákra, hogy ütköztessük a projektjeinket egymással.” Font emellett Laportához hasonlóan elmondta, reméli, hogy nem lesz akadálya a választások megtartásának és megtartják a tervezett dátumon, január 24-én vasárnap.

Egy korábbi, hosszabb cikkünk Fontról és az elképzeléseiről:

Font: “A klub halad a tökéletes káosz felé”

***